DIZAJNERICA IVANA JURIĆ

Ivana Jurić, rođena 11.04.1987. u Bosni i Hercegovini završila je srednju školu za Dizajn, Tekstil i Primijenjenu Umjetnost u Zadru. Slijedila je svoje snove te kao odličan đak upisala Tekstilni i Modni Dizajn u Zagrebu na Tekstilno-Tehnološkom Fakultetu.

Njeni početci su izgledali tako da je dizajnirala svečane haljine za sebe, njene prijateljice i rodice te pomoću facebook stranice I.J.Design osvojila veću populaciju kod mlađih cura i žena srednjih godina. Sada mnoge javne osobe rado odijevaju kreacije Ivane Jurić Design među kojima su: Pjevačice Lidija Bačić i Andrea Šušnjara, Aktualna Miss Hrvatske Maja Spahija te Nikolina Miletić, Glumice Ana Begić Tahiri, Ana Vilenica, Ecija Ojdanić i mnoge druge.

Kao mlada poduzetna cura, željna uspjeha sudjelovala je na modnim manifestacijama i revijama Zagreb In Style i Zadar in Glamour, izbor Miss Hrvatske 2015 te izbor Miss Zadarske Županije, na Riječkim stepenicama i mnogim drugim.

Njen najveći uspjeh je taj da je u 15.09.2014. godine otvorila svoj 1 showroom u samom centru Zagreba na adresi Ilica 49.

U ponudi možete pronaći: Dnevne i svečane haljine te vjenčanice, majice i suknje od jednostavnih krojeva za casual look do najprofinjenijih materijala za gala i maturalne večeri, vjenčanja itd.

Haljine dizajnerice Ivane Jurić su namijenjene za žene koje žele izgledati profinjeno, elagantno sa malom dozom sexipila. Njeni krojevi prate liniju tijela, skrivaju nedostatke na tijelu a otkrivaju atribute.

Također nudimo uslugu šivanja po mjeri, individualno savjetovanje oko krojeva za vašu liniju tijela te odabir materijala.

Posjetite nas,

IVANA JURIĆ DESIGN
ILICA 49, 10000 ZAGREB

Mob: 0953970804

6Fotografije uz članak

IVANA JURIĆ DESIGN

Dizajniranje, šivanje te prodaja svečanih haljina za žene i djevojčice.
Ilica 49, 10000 Zagreb
tel: +385 (95) 397 0804
E-mail: info@ivana-juric-design.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 12 - 20 h 

Subota: 10-14 h

Instagram :

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja