DIZAJNERICA IVANA JURIĆ

Ivana Jurić Design je sofisticirani hrvatski brend ženske odjeće, osnovan 2014. godine , koji svojim krojevima i modelima vrlo istančano i profinjeno naglašava žensku figuru, dok izborom vrhunskih tkanina savršeno balansira između suvremenosti i tradicije. 

U bogatoj lepezi Ivana Jurić Design brenda suvremena žena može pronaći sve od trendovskih, razigranih cvjetnih haljina, udobnih i mekanih pamučnih trenirki za urbane djevojke i dame, zatim profinjenog, ali vrlo precizno doziranog ženstvenog poslovnog look-a do elegantnih večernjih i gala haljina kojima prezentira svoj beskonačan i nepresušan opus te vrlo maštovit dizajn. 

Dizajnerica Ivana Jurić, rođena 11. travnja 1987. godine u Bosni i Hercegovini, slijedivši svoje djevojačke snove, nakon završene Srednje škole za dizajn, tekstil i primijenjenu umjetnost u Zadru, diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, studij Tekstilnog i modnog dizajna. Ivana je dizajnerica za svaku modernu, ali i tradicionalnu ženu koja će bez obzira na oblik tijela i prigodu događanja u njenim kreacijama otkriti eleganciju pa čak i skriveni seksipil, ako to želi: “Svaki komad odjeće koji ja stvaram je jedinstven, radim uglavnom limitirane komade i to su naše djevojke i dame prepoznale. Tkanine koje biram su ugodne za nošenje, trudim se da su prirodni materijali, a s krojevima i bojama se poigravam. Moda je, zaista, moj život!” 

Iako je svoju, vrlo uspješnu i danas prepoznatu karijeru, započela dizajnirajući svečane haljine za svoje prijateljice i rodbinu, osvojivši publiku mahom preko preporuka i društvenih mreža, njene haljine su postale simbolom sofisticiranog seksipila kojeg su prepoznale i mnoge uspješne i medijski poznate Hrvatice - pjevačice, glumice, političarke, TV voditeljice, manekenke i modeli.

Brend Ivana Jurić Design podržava i humanitarne organizacije poput Crvenog križa…, ali i kulturne i društvene manifestacije i modne revije poput Riječke stepenice, izbor za Miss Hrvatske kao i regionalne izbore za Miss Zagreba te modnu revija Zlatna Igla.

Isto tako njen rad su prepoznali i mnogi popularni hrvatski modni i lifestyle časopisi i portali: Gloria, Story, Modni izazovi…

Krunom svoje karijere, profesionalno i skromno naglašava svoju prvu samostalnu modnu reviju koju je održala u Zagrebu, u Klovićevim dvorima 2019. godine ispred brojne publike uspješnih i Hrvatica i Hrvata, ali i modne struke i kritičara koji su svojim ovacijama potvrdili Ivaninu unikatnu kreativnost i kvalitetu.

Drugu samostalnu modnu reviju održala je 2022. godine ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. 

U kreacijama Ivane Jurić osjećat ćete se vrlo ženstveno i urbano, ali i senzualno, što je definitivno postao njen prepoznatljiv potpis pa ćete u njenom portfoliju pronaći krojeve i tkanine koji prate liniju tijela do razigranih krojeva i materijala prepunih volana i cvjetnih ili geometrijskih uzoraka. Vrlo elegantno će spojiti čipku i trendovski kroj haljine, pliš i žensku trenirku, ali i umjetnu kožu...

U večernjim i gala haljinama svaka Ivana Jurić Design dama se istovremeno osjeća i glamurozno i udobno i funkcionalno jer su haljine prigodne prilikom svih životnih svečanih trenutaka od krštenja, maturalnih večera, vjenčanja, poslovnih, ali i gala večera, do televizijskih, koncertnih i kazališnih nastupa.

Osim toga, Ivana Jurić Design brine i o vašim željama i idejama te nudi uslugu individualnog savjetovanja oko odabira tkanina i krojeva za svaku damu i oblik tijela, ali i personaliziranog šivanja po mjeri. 

Visoka kvaliteta izrade i briga o najsitnijih detaljima prilikom konstrukcije haljina etablirala je brend Ivana Jurić Design u sam vrh hrvatske mode i showbusiness-a.

Showroom Ivana Jurić Design možete pronaći u samom centru Zagreba na adresi Ilica 49.2Fotografije uz članak

IVANA JURIĆ DESIGN

Dizajniranje, šivanje te prodaja svečanih haljina za žene i djevojčice.
Ilica 49, 10000 Zagreb
tel: +385 (95) 397 0804
E-mail: info@ivana-juric-design.hr

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak: 12 - 20 h 

Subota: 10-14 h

Instagram :

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja